Новини дня: про завищені платіжки та співпрацю з МВФ

Четвер, 24 січня 2019, 21:00

Про завищені платіжки, оформлення "євроблях" та співпрацю з МВФ.

 

Про проходження зими. Україні, яка від початку опалювального сезону скоротила запаси газу на 5 млрд кубів - до 12,2 млрд кубів, вистачить запасів, що залишилися, для спокійного проходження зими.

Про оформлення "євроблях". За добу 22 січня було здійснено митне оформлення рекордної кількості авто з єврономерами - 2,7 тисяч, власники сплатили за них 170,5 млн гривень платежів.

Про компенсацію за неякісну електроенергію. Державний регулятор пояснив, що робити споживачам у випадках, коли не надана компенсація за недотримання стандартів якості комунальних послуг.

Реклама:

Про боротьбу на митниці. У січні 2019 року бізнес зіштовхнувся із ситуацією зупинки митного оформлення вантажів на митниці.

Про завищені платіжки. Платіжки з завищеними тарифами на газ, які прийшли споживачам в січні, є незаконними, платити за ними не потрібно.

Про "Роттердам+". Антимонопольний комітет отримав заяву ДП "Енергоатом" про можливе порушення законодавства про захист економічної конкуренції через впровадження формули "Роттердам+".

Про співпрацю з МВФ. Директорка–розпорядниця Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард закликала президента України Петра Порошенка пришвидшити проведення реформ в Україні.

Ви хочете знати більше?

Енергоефективний будинок: 7 українських інновацій для вашої оселі

ЕП відібрала сім вітчизняних стартапів у сфері енергоефективності житла.

Щось пішло не так: чому більшість стартапів гине

Як правильно масштабувати ідею стартапу? Чому більшість IT-проектів гине? Стаття буде корисна тим, хто розвиває IT-бізнес або планує запустити стартап.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: