OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 12 червня 2018, 21:00

Про H&M, грошові перекази та борги великого бізнесу.

 

Про грошові перекази. Національний банк вніс зміни до правил здійснення переказів фізичних осіб за поточними валютними неторговельними операціями та їх виплати в Україні.

Про місію МВФ. Приїзд місії Міжнародного валютного фонду до Києва залежить від перегляду внутрішніх тарифів на газ і досягнення збалансованого державного бюджету.

Про банківські рахунки. В Україні банківські рахунки мають тільки 63% громадян, що говорить про все ще низький рівень фінансової інклюзії для українців.

Реклама:

Про H&M. Один з найбільших в світі модних рітейлерів H&M відкриє свій перший магазин в серпні в Lavina Mall.

Про облгази. НАК "Нафтогаз України" просить Кабмін посприяти у вирішенні проблеми оплати газорозподільних мереж, що належать держкомпанії.

Про борги великих бізнес-груп. Найбільші бізнес-групи України дуже погано обслуговують свої кредити. Без урахування групи "Приват" частка проблемної заборгованості ТОП-5 бізнес-груп сягає 82%.



Ви хочете знати більше?

 

"Домінанта" — все. Як банкрутство великого страховика вдарить по водіях

Страхова компанія "Домінанта", одна з десяти найбільших на ринку "автоцивілки", збанкрутувала, через що тисячі водіїв не зможуть отримати компенсації у разі настання страхових випадків.

 

Школа від депутата, або Як купують виборців за їхні ж гроші

Субвенція на соціально-економічний розвиток перетворилася на політичний підкуп. За рахунок платників податків. Як це відбувається, і як це припинити.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!