OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 29 березня 2018, 21:00

Про що всі говорили сьогоді?

Про 4G. Vodafone може запустити 4G вже на цьому тижні.

Про Косюка. Миронівський хлібопродукт готовий інвестувати у французьку Doux 76 мільйонів євро.

Про Ryanair та українських "айтішників". Авіакомпанія Ryanair планує створити в Україні свій дата-центр для зберігання і обробки даних - працювати там будуть українські IT-фахівці.

Реклама:

Про борги. "Нафтогаз" вимагає стягнути 5,2 мільярда з "Укртрансгазу".

Про блокчейн. Міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів, куди збирається впроваджувати блокчейн в інфраструктурі.

Про електричку в "Бориспіль". Укрзалізниця через свій регіональний філіал "Південно-західна залізниця" оголосила два тендери в рамках оновленого проекту зі створення залізничного сполучення між Києвом і аеропортом "Бориспіль".

Про податкові інспекції. Районні податкові інспекції втратять статус юридичних осіб і приєднаються до головних управліннь ДФС в регіонах.

Про Telegram. У більшості користувачів перестав працювати месенджер Telegram. Він був недоступний трохи більше 3-х годин. За цей час шахраї встигли заробити близько 30 тисяч доларів.

Хочете дізнатись більше?

Харасмент по-українськи: як товариш Кононенка пристав до газового бізнесу Іванющенка
Досі головним скупником енергетичних активів оточення Януковича вважався Павло Фукс, але його гегемонія похитнулася. Конкурентом Фукса став Микола Злочевський. У розвитку своєї бізнес-імперії Злочевський спирається на двадцятирічні відносини з другом президента Ігорем Кононенком.

Нові правила вже скоро: розвінчуємо міфи навколо закону про паркування
Президент підписав закон про реформу системи паркування. Цей текст — своєрідна інструкція для всіх учасників даної сфери: водіїв, автовласників, поліцейських та інспекторів паркування.

Нічого особистого: як стартап SizeCar перетворює автовласників на авторантьє
Заробити на оренді автомобіля або орендувати чуже авто пропонує вінницький стартап SizeCar. Як влаштований бізнес проекту на 2,5 млн дол?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!