OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 7 лютого 2018, 21:00

Про Маска, нові дороги та криптомільярдерів.

Про Маска. Маск став головним н’юзмейкером вчорашнього дня. SpaceX здійснила історичний запуск Falcon Heavy - найпотужнішої ракети в світі. Але ось третій блок першого ступеня ракети-носія Falcon Heavy не зміг приземлитися на плавучій платформі в Атлантичному океані і розбився.

Про російський газ. НАК "Нафтогаз України" може почати закупівлі природного газу у російської компанії "Газпром" вже в березні цього року.

Про обвал на світових фондових ринках. Обвал докотився і до України. Індекс UX, що відслідковує вартість блакитних фішок Української біржі, впав на 2,98%.

Про рейтинги. Forbes вперше склав рейтинг криптомільярдерів. До нього увійшло 19 осіб.

Про експорт. Уряд створив Експортно-кредитне агентство.

Про санкції. Більша частина "санкційних" компаній очільників "ДНР" та "ЛНР" досі працюють.

Про землю на Оболоні. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повернув у власність "Родовід банку" земельну ділянку площею понад 113,5 га в Оболонському районі Києва.

Реклама:

Про дороги. Стало відомо, які дороги Міністерство інфраструктури планує відремонтувати у 2018 році. Можливо, там є і ваша.

Хочете дізнатись більше?

Селяни без майбутнього, або Як ІТ врятує агросектор
Багаті природні ресурси країни більше не врятують українських фермерів від необхідності вчитися, залучати інвестиції та експериментувати з інноваціями. У майбутньому не буде місця тим, хто вчасно не змінився.

86 мільярдів на українську інфраструктуру: що зміниться в країні за рік
Керівники головних транспортних відомств країни розповіли про плани на 2018 рік: які дороги відремонтують, що зміниться в роботі "Укрзалізниці", "Укрпошти" та портів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!