"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 19 вересня 2017, 21:00

Головні економічні події вівторка, 19 вересня.

Про єврооблігації. Україна розмістила єврооблігації на 3 мільярди доларів під 7,375% річних з 15-річним терміном погашення.

Про 4G. Міністерство юстиції затвердило порядок проведення тендера на частоти, на яких мобільні оператори зможуть розвивати 4G-зв'язок.

Про газ. Укртрансгаз закачав в сховища перші обсяги газу в режимі "митного складу".

Реклама:

Про сигарети. Кабінет міністрів пропонує Верховній Раді встановити щорічне підвищення акцизу на сигарети на 20% до 2025 року й довести його, таким чином, до рівня 90 євро за 1 тисячу штук.

Про Турбоатом. Олігарх Костянтин Григоришин може отримати першочергове право на купівлю акцій найбільшого в Україні виробника турбінного устаткування для атомних, теплових і гідроелектростанцій.

Про держбанки. Виконуючий обов’язки голови Нацбанку Яків Смолій передбачає зниження частки державного сектору в банківській системі у найближчі роки.

Про обшуки. Співробітники Служби безпеки України проводять обшуки в офісі магістрального телеком-оператора "Євротранстелеком".

Про САП. Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів відкрила дисциплінарне провадження стосовно керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Про ГПУ. Агропромисловий холдинг "Астарта" заявляє про закриття Генеральною прокуратурою кримінального провадження щодо дочірніх структур компанії.

Текст дня

Нова розробка від Apple: як iPhone буде доповнювати вашу реальність

Технологія "доповненої реальності" продовжує завойовувати світ. Світові технологічні гіганти не шкодують коштів і сил на розробку нових продуктів AR. Це можна побачити на прикладі нової iOS 11 від Apple, яка буде представлена 19 вересня.

Поле для маневрів. Яким бачить Мінфін бюджет країни у 2018

Перший крок зроблено — проект бюджету в парламенті. ЕП розбиралася, які ризики вже зараз є в проекті, і чим це може обернутися для країни в майбутньому.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!