Новини 4 квітня: у  шести областях застосували графіки відключення світла, за посадовця СБУ Шила внесли заставу

Четвер, 4 квітня 2024, 21:05

Про відключення електроенергії. Диспетчерський центр "Укренерго" вимушений застосувати тимчасові заходи обмеження споживання з 18:20 до 22:00 у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській та Сумській областях.

Про велику приватизацію. Фонд державного майна України розраховує, що велика приватизація розпочнеться вже у другому півріччі. Під неї підпадатимуть активи вартістю понад 250 мільйонів гривень.

Про кібератаку на Київстар. Кіберфахівці та слідчі Служби безпеки ідентифікували хакерів, які у грудні 2023 року здійснили кібератаку на український мобільний оператор "Київстар" - це було хакерське угруповання SandWorm, яке є штатним підрозділом російського ГРУ. 

Про заволодіння коштами УЗ. Колишнього радника Офісу президента та посадовця СБУ Артема Шила, якого підозрюють в організації схеми заволодіння майже 100 млн грн на закупівлях в УЗ, 4 квітня взяли під варту.

Реклама:

Пізніше За Артема Шила, якого підозрюють в організації схеми заволодіння майже 100 млн грн на закупівлях в УЗ, внесли заставу у розмірі 30 млн гривень.

Про атаки РФ. Протягом доби ворог атакував енергетичну інфраструктуру у Харківській та Дніпропетровській областях. На Харківщині через атаку дронами вночі пошкоджено обладнання енергооб’єкта. 

Ексклюзиви ЕП

Реклама:

Замінники людини. Сім найбільш розумних роботів-гуманоїдів

Найпопулярніші роботи вже виступають на глобальних конференціях, спілкуються на одному рівні з людиною, просувають ідею миру між машинами та людством. Що про них відомо?

Приватбанк роками не може повернути 245 АЗС. На них досі заробляє Коломойський. Що відбувається?

Як дніпропетровському олігарху вдається роками отримувати доходи від АЗС, які юридично належать державному банку?

Реклама: