Один із фаворитів у боротьбі за "Челсі" Абрамовича відкликав свою заявку

П'ятниця, 15 квітня 2022, 19:59 -

Консорціум, очолюваний сім'єю Рікеттсів, відкликав свою пропозицію на купівлю футбольного клубу "Челсі".

Про це пише Sky Sports з посиланням на заяву консорціуму.

Консорціум заявив, що "після ретельного розгляду ухвалив рішення не подавати остаточну заявку з огляду на незвичайну динаміку навколо процесу продажів".

Раніше сім'я Рікеттс, яка володіє бейсбольною командою "Чикаго Кабс", співпрацювала з американськими мільярдерами Кеном Гріффіном і Деном Гілбертом, з якими планувала подати остаточну заявку на придбання "Челсі".

Реклама:

"Однак тепер ці плани змінились, оскільки члени консорціуму не змогли домовитися про умови угоди", - пише видання.

Пропозиція Рікеттсів була непопулярною серед багатьох уболівальників "Челсі" через скандал із дискримінаційними листами Джо Ріккетса у 2009 році, а деякі фани навіть влаштували протести на стадіоні "Челсі" "Стемфорд Брідж", звинувативши сім'ю в ксенофобії.

Сім'я Рікеттс заявила, що "найрішуче відкидає будь-яку форму ненависті".

Але, за даними Sky Sports, вихід консорціуму Ricketts із боротьби за клуб пов’язаний не з протестами, а радше зі структурою угоди.

Таким чином, на купівлю клубу лишилось три претенденти - співвласник "Лос-Анджелес Доджерс" Тодд Боелі, співвласник "Аталанти" та акціонер "Бостон Селтікс" Стівен Пальюка. А також - керівники "Філадельфія Севенті Сіксерс" Девід Блітцер і Джош Харріс, які входять до консорціуму Мартіна Бротона.

Нагадаємо:

Повідомлялось, що британський уряд задоволений чотирма претендентами на покупку футбольного клубу "Челсі" у олігарха Романа Абрамовича - всі чотири претенденти пройдуть державну перевірку, щоб отримати дозвіл на покупку клубу.

Раніше Абрамович оголосив, що вирішив продати англійський футбольний клуб "Челсі". Повідомлялося, що він виставив клуб на продаж і хотів би отримати за нього близько 4 млрд фунтів стерлінгів.

Британія запровадила нові санкції проти семи російських олігархів та доповнила перелік, зокрема, Романом Абрамовичем, Олегом Дерипаскою та головою "Газпрому" Міллером.

Титульний спонсор англійського футбольного клубу "Челсі" – телеком- та інтернет-провайдер Three – призупинив співпрацю з клубом після запровадження британських санкцій проти власника клубу Романа Абрамовича, логотип приберуть з футболок.

Банк Barclays тимчасово заблокував банківський рахунок ФК "Челсі" у зв'язку із санкціями проти власника клубу Романа Абрамовича.

Англійська прем'єр-ліга відсторонила Абрамовича, проти якого запровадили санкції, від управління клубом.

Корейський автовиробник Hyundai призупинив спонсорську угоду з ФК "Челсі" через санкції проти власника клубу.

Уряд Великої Британії вніс зміни в операційну ліцензію ФК "Челсі". Материнська компанія може вкласти в клуб до 30 млн фунтів до його продажу, щоб підтримати його роботу на тлі проблем з готівкою та ліквідністю.

У боротьбі за придбання англійського футбольного клубу "Челсі" у Романа Абрамовича визначилися фаворити. Вартість може становити близько 3 млрд фунтів.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: