"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 22 лютого: санкції проти РФ, ФРН зупиняє сертифікацію Північного потоку-2, бізнес збирає гроші на підтримку армії

Вівторок, 22 лютого 2022, 21:00 -

Про санкції проти РФ. Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив про запровадження нового пакету санкцій проти РФ за визнання сепаратистських утворень "ДНР" і "ЛНР" - зокрема, про санкції проти 5 російських банків.

Про Північний потік-2. Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив про зупинку сертифікації проєкту Північний потік - 2 після визнання Росією терористичних угрупувань "Л/ДНР".

Член ради Радбезу Росії Дмітрій Медвєдєв пригрозив Європі ціною у 2000 євро за тисячу кубів після того, як Німеччина ввела санкції проти "Північного потоку - 2".

Про українські євробонди. Єврооблігації України у вівторок обвалилися до нових мінімумів, проте протягом дня дещо відновилися.

Реклама:

Про підтримку бізнесом армії. Представники українського бізнесу об’єднуються та збирають мільйони гривень на підтримку армії, деякі донати сягають п’яти мільйонів гривень.

Про енергорегулятора. Голова Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики й комунальних послуг (НКРЕКП) Валерій Тарасюк подав у відставку. Новим керівником регулятора обрали Костянтина Ущаповського.

Ексклюзив ЕП:

Міжнародні авіакомпанії залишають повітряний простір України. Що далі?

Можливе вторгнення Росії змусило світові авіакомпанії вивести з України свої літаки. Хто залишився та чи вистачить суден для забезпечення повноцінного авіасполучення?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: