Новини 10 лютого: смартфони, затори у Києві, кінець епохи "євроблях"

Четвер, 10 лютого 2022, 21:30

Головна новина дня: ЕП запускає свій власний youtube-канал. Підпишіться, щоб не пропустити старт. 

До речі, вже зараз на каналі можна подивитися наші відео, опубліковані на сторінці УП!

Про євробляхи. Період дії спрощеного митного оформлення та оподаткування вживаних автомобілів з іноземною реєстрацією завершився 8 лютого - загалом оформили понад 88 тис таких авто, до бюджету сплатили понад 3 млрд грн.

Про проблемні кредити. Частка непрацюючих кредитів в українських банках за 2021 рік впала до 30%, що є найкращим результатом з 2017 року.

Реклама:

Про затори. Головною причиною зниження рівня автомобільних заторів у Києві останнім часом є складна епідеміологічна ситуацію та подорожчання цін на пальне.

Про нові смартфони Samsung. Техкомпанія Samsung презентувала нові смартфони Galaxy S22, S22+ та флагманський Ultra з новим процесором та оновленою камерою.

Про ренту на газ. У Верховній Раді з’явився законопроєкт, яким пропонується прив’язати ренту на видобування газу до ціни його реалізації.

Ексклюзиви ЕП

єБабуся та єДідусь: кому дадуть безкоштовні смартфони і хто заплатить за атракціон небаченої щедрості

Зеленський обіцяє мільйонам пенсіонерів смартфони в обмін на вакцинацію. На що можуть розраховувати бабусі та дідусі і скільки це коштуватиме платникам податків?

Київ уже третій у світі за заторами. Далі буде ще гірше

Плюс 20% автомобілів, мінус 2% швидкості руху. Автівок на дорогах столиці значно менше, але це тимчасове явище – незабаром почнеться новий сезон заторів в столиці. Що далі буде відбуватись з трафіком в Києві?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: