Новини 22 вересня: Лещенко більше не в наглядовій раді "Укрзалізниці", запуск Бюро економічної безпеки перенесли

Середа, 22 вересня 2021, 20:00

Про Лещенка. Кабінет міністрів не продовжив контракти з головою наглядової ради "Укрзалізниці" Шевкі Аджунером та членами Сергієм Лещенком, Андреасом Матьє та Олегом Журавльовим.

Про БЕБ. Верховна Рада підтримала правку до закону "Про Бюро економічної безпеки" та перенесла кінцевий термін запуску органу на 2 місяці – до кінця листопада.

Про Google. Корпорація Google заявила, що купує офісну будівлю на Манхеттені (Нью-Йорк, США) за 2,1 млрд дол - ця угода є найдорожчою продажею однієї офісної будівлі у США з початку пандемії.

Про контрабанду. Служба безпеки України припинила корупційну схему, яку організували посадовці митного посту "Аеропорт Бориспіль".

Реклама:

Про електросамокати. Наразі зафіксовано 3 кримінальні та 16 адміністративних справи, пов’язаних з дорожньо-транспортними пригодами на електричних самокатах.

Ексклюзиви ЕП

Плюс електроінтеграція. Що залишилося зробити для синхронізації енергосистем України та ЄС

Україна завершує синхронізацію своєї енергосистеми з енергосистемою Європейського Союзу. Які кроки слід зробити для повного відокремлення від російської та білоруської мереж, і які проблеми можуть виникнути?

Китайський гігант нерухомості Evergrande на межі дефолту і тягне за собою інших. Чи варто готуватись до світової кризи?

Чи спричинить банкрутство найбільшого забудовника Піднебесної фінансову кризу. Що сталось з компанією, чому її падіння може мати такий вплив на світову економіку і Україну зокрема, та чи може влада Китаю цьому зарадити.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!