"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 29 липня: місія МВФ приїде до України, конкурс на директора БЕБ

Четвер, 29 липня 2021, 20:00

Про місію МВФ. Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва телефоном поспілкувалася з президентом Володимиром Зеленським та анонсувала візит місії фонду до України у вересні.

Про БЕБ. Конкурсна комісія не допустила ексміністра фінансів Олександра Данилюка до конкурсу на посади директора Бюро економічної безпеки – не підійшов диплом Університету Індіани, зрештою до конкурсу допустили 48 учасників.

Про ставки ПДВ для аграріїв. Президент Володимир Зеленський підписав закон, який повертає аграріям ставку ПДВ у 20% на окремі види продукції.

Про "маршрутку по-київськи". У Києві почнуть курсувати маршрутні автобуси нового зразка від перевізників, які перемогли у конкурсі на перевезення пасажирів, – вони будуть з кондиціонером, інклюзивні, з чемним водієм у формі і без шансону.

Реклама:

Про ринок землі. Станом на 29 липня укладено 2591 угоду в рамках чинного ринку землі.

Ексклюзиви ЕП:

Як українські телевізори Kivi конкурують із Samsung та LG та коли їх почнуть збирати в Україні. Інтерв'ю із співвласником

Євген Руденко про те, чому в Україні невигідно робити телевізори, а в Росії – вигідно, з якої суми почався бізнес та які телевізори купують українці.

Економ, комфорт, преміум та інші класи новобудов: як це впливає на вартість житла

Як забудовники дотримуються галузевих стандартів, хто їх ухвалює, як вони не виконуються і чи варто інвесторам аналізувати пропозиції за "класами".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: