Новини 13 травня: ціни на проїзд у Києві, воскресіння бджіл в "Укрпошті"

Четвер, 13 травня 2021, 21:00

Про ціни на проїзд. "Київський метрополітен" і "Київпастранс" просять столичну владу виділити кошти з бюджету або переглянути тарифи на проїзд. Обґрунтована ціна поїздки становить 21 гривню.

Про євробляхи. Президент Володимир Зеленський підписав закони, які покликані зробити більш доступним розмитнення так званих "євроблях". 

Про воскресіння бджіл. У 118 ящиках із 300, які 13 травня прибули до Іршавського відділення Укрпошти, знаходяться живі бджоли - комахи відновлюють активність.

Про бензин. Компанія із групи азербайджанської держкомпанії SOCAR cтала експортним оператором нафтопродуктів "Роснєфті" в Україні та підписала відповідний контракт.

Реклама:

Про біткоїн. Курс біткоїна суттєво знизився на тлі заяви засновника Tesla Ілона Маска про те, що компанія не буде приймати біткоїн у якості оплати.

Про аеропорт. В аеропорті "Київ" у 2023 році подовжать та посилять злітну смугу, через що його роботу припинять на 8-9 місяців – на оновлення аеропорт планує витратити до 5 млрд грн.

Эксклюзивы ЭП

Мегаполіси поглинуть сателіти: як влада планує об'єднувати українські міста

Навіщо українським містам об'єднуватися в агломерації, навколо яких великих міст їх будуть створювати, та хто виграє і програє від такого кроку.

"Навіщо купувати звичайний одяг, якщо можна купити цифровий пуховик від Louis Vuitton". Інтерв'ю із засновником FFFACE.ME

Як створення фільтрів і масок для соціальних мереж перетворити на новий бізнес з просування. Рецепт від української компанії FFFACE.ME, послугами якої сьогодні користуються відомі світові бренди.(рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!