Суд розгляне апеляції щодо зупинки конкурсу на очільника Приватбанку

Понеділок, 22 березня 2021, 09:21
 

Північний апеляційний госпсуд відкрив провадження за скаргами Кабміну та Приватбанку щодо заборони проведення закритого конкурсу на посаду голови правління банку, розгляд призначили на 31 березня.

Про це повідомляє Finbalance з посиланням на дані з Єдиного держреєстру судових рішень.

Відтак, Кабмін та Приватбанк подали апеляційну скаргу на рішення Госпсуду м. Києва від 24 лютого. Цим рішенням забороняється "вчиняти будь-які дії з обрання та призначення глави правління Приватбанку".

18 березня апеляційний суд відкрив провадження за скаргами Кабміну та Приватбанку. Водночас, у тексті рішення зазначається, що ці скарги об’єднають в одне апеляційне провадження для спільного розгляду

Реклама:

Розгляд апеляційної скарги призначено на 31 березня об 11:00. 

Нагадаємо:

Раніше у пресслужбі заявили, що через самовідвід суддів Північний апеляційний суд досі не призначив розгляд апеляції Приватбанку на ухвалу Госпсуду Києва про забезпечення позову, якою Приватбанку та Кабміну заборонено обрання та призначення голови правління банку.

Госпсуд м. Києва опублікував рішення у справі за позовом профспілки Приватбанку, яким заборонив фінустанові проводити конкурс на посаду голови правління.

Госпсуд Києва зупинив конкурс на посаду нового голови правління Приватбанку, задовольнивши позовну заяву профспілки Приватбанку, яка вимагає скасувати конкурс в цілому.

Раніше повідомлялось, що Госпсуд Києва 18 лютого відмовив профспілці Приватбанку, котра вимагала заборонити посадовим особам банку і Кабміну вчиняти будь-які дії на проведення закритого конкурсу на посаду голови правління банку.

23 січня завершилась дія контракту з головою правління Приватбанку Петром Крумханзлом, до моменту нового призначення в.о. голови правління буде Ганна Самаріна.

Петр Крумханзл керував Приватбанком три роки, очолив його на початку 2018 року.

Наглядова рада Приватбанку найняла рекрутингову компанію Egon Zehnder для пошуку кандидата на посаду голови правління, при цьому у банку вирішили провести конкурс у закритому режимі.

Економічна правда



Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: