Новини 17 березня: очільника Укрзалізниці звільнили, аеропорт "Ужгород" незабаром відновлять 

Середа, 17 березня 2021, 21:00

Про очільника УЗ: Наглядова рада "Укрзалізниці" одноголосно підтримала відставку Володимира Жмака з посади голови правління компанії, це питання розглянуть на Кабміні.

Кабмін на засіданні 17 березня підтримав дострокове припинення повноважень голови правління Укрзалізниці Володимира Жмака

Про аеропорт: Кабмін на засіданні 17 березня схвалив угоду між Україною та Словаччиною щодо використання частини словацького повітряного простору у міжнародному аеропорту "Ужгород" – відтак роботу летовища відновлять найближчим часом

Про тютюновий бізнес: АМКУ оштрафував ТОВ "Тедіс Україна" на 274,2 млн грн за те, що компанія виконала не у повному обсязі рішення Комітету від 2016 року. У компанії вважають таке рішення безпідставним та будуть оскаржувати його у судовому порядку.

Реклама:

Про перевезення: У межах програми з підготовки до перевезень у літній сезон "Укрзалізниця" готова призначити не менше 30 поїздів у найпопулярніших напрямках.

Про бюджет: Кабмін затвердив порядок зарахування до бюджетів органів місцевого самоврядування частини акцизного податку (13,44%) з пального, яке вироблене або ввезене на територію України.

Ексклюзиви ЕП:

Експерт з супутникової геодезії: Запустити власний супутник недостатньо, потрібно ще отримати від нього економічний ефект

Володимир Зеленський вирішив запустити в космос супутник. Що це дасть Україні, який матиме економічний ефект та чи врятує після вимкнення GPS?

Ударимо митом по агресору: чим загрожує обмеження імпорту пального та до чого тут олігархи

Депутати пропонують посилити енергетичну незалежність України шляхом введення мита на дизельне пальне та зріджений газ з Росії. До чого може призвести така ініціатива і які шанси на її ухвалення?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: