Новини 8 лютого: нові рекорди Bitcoin, закритий конкурс на очільника Приватбанку

Понеділок, 8 лютого 2021, 21:00

Про Bitcoin: Компанія Tesla інвестувала 1,5 млрд доларів у біткоїни і планує "у найближчому майбутньому" почати приймати біткоїни як плату за свої продукти - на тлі цих новин вартість біткоїна перевищила 43 тис доларів.

Про криптовалюту: У Пекіні (Бейджині) під час Китайського нового року 50 тисяч громадян отримають близько 30 доларів кожен у криптовалюті для тесту системи Центрального банку.

Про ООН: Україна вперше офіційно приєдналася до засідання 47 сесії Комітету з всесвітньої продовольчої безпеки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО).

Про екологію: Ілон Маск та організація Xprize проведуть конкурс на технології, що дозволяють видаляти вуглець із повітря, засновник Tesla вкладе у конкурс 100 мільйонів доларів.

Реклама:

Про Приватбанк: Наглядова рада Приватбанку найняла рекрутингову компанію Egon Zehnder для пошуку кандидата на посаду голови правління, при цьому у банку вирішили провести конкурс у закритому режимі.

Про нафту: Ціни на нафту продовжують підніматися 8 лютого, залишаючись на максимумах за понад рік. Станом на 18;30 за Києвом нафта Brent встановилася на рівні 60,23 долара за барель - це найвища ціна з січня минулого року.

Ексклюзиви ЕП:

Минуло три роки: як змінилася в Україні зарядна інфраструктура для електромобілів

Чи встигає електрозарядна інфраструктура в країні за темпами росту ринку електрокарів і світовими трендами, та як самому встановити зарядну станцію вдома.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: