"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Приватбанк оскаржуватиме скасування конкурсу на голову правління

П'ятниця, 26 лютого 2021, 09:52
 

Приватбанк подаватиме апеляцію на рішення Госпсуду м. Києва, яким забороняється проведення закритого конкурсу на посаду голови правління банку.

Про це заявили у пресслужбі Приватбанку, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У банку рішення суду вважають "черговою спробою дестабілізації роботи банку".

Раніше Госпсуд м. Києва опублікував рішення у справі за позовом профспілки Приватбанку, яким заборонив фінустанові проводити конкурс на посаду голови правління.

Реклама:

Нагадаємо:

Госпсуд Києва зупинив конкурс на посаду нового голови правління Приватбанку, задовольнивши позовну заяву профспілки Приватбанку, яка вимагає скасувати конкурс в цілому.

Раніше повідомлялось, що Госпсуд Києва 18 лютого відмовив профспілці Приватбанку, котра вимагала заборонити посадовим особам банку і Кабміну вчиняти будь-які дії на проведення закритого конкурсу на посаду голови правління банку.

23 січня завершилась дія контракту з головою правління Приватбанку Петром Крумханзлом, до моменту нового призначення в.о. голови правління буде Ганна Самаріна.

Петр Крумханзл керував Приватбанком три роки, очолив його на початку 2018 року.

Наглядова рада Приватбанку найняла рекрутингову компанію Egon Zehnder для пошуку кандидата на посаду голови правління, при цьому у банку вирішили провести конкурс у закритому режимі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: