"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 2 лютого: тютюновий монополіст не заплатить 3,4 мільярда штрафу, новий поворот у справі "Мотор-Січі"

Вівторок, 2 лютого 2021, 21:00

Про справу Тедіс. Верховний Суд задовольнив касаційну скаргу компанії "Тедіс Україна" та визнав недійсним рішення АМКУ у частині, що стосується компанії (штраф у розмірі 3,4 млрд грн).

Про нового керівника Нацкомісії з цінних паперів. Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку очолить радник керівника Офісу Президента Руслан Магомедов.

Про Dragon Capital. Нацкомісія з цінних паперів відкрила справу проти "ДРАГОН КАПІТАЛ" за порушення вимог щодо провадження депозитарної діяльності в частині проведення загальних зборів "Мотор Січ". У Dragon Capital відкинули звинувачення.

Про Gamestop. Акції компанії GameStop, що злетіли внаслідок спільних зусиль користувачів Reddit, впали на 30% у Франкфурті від закриття ринку 1 лютого.

Реклама:

Про транш МВФ. Україна у 2021 році очікує отримати три транші від Міжнародного валютного фонду на загальну суму 2,2 мільярда доларів.

Про "Мотор-Січ". Міністерство закордонних справ України отримало ноту від уряду Китаю через введення РНБО санкцій проти китайських інвесторів "Мотор Січі".

Ексклюзиви ЕП

Запрошення до цієї соцмережі продавали на eBay за 1000 доларів. Чому Clubhouse такий популярний

Його вважають додатком для обраних. У чому "фішка" нової соцмережі з двома мільйонами користувачів, яку оцінюють у мільярд доларів.

Зеленський почув голос фондового ринку: Хромаєва замінить радник Єрмака

Хто стане новим очільником Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: