"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 9 листопада: Hyperloop вперше перевіз людину, Омеляна намагались "підкупити", реакція ринків на вакцину

Понеділок, 9 листопада 2020, 21:00

Про "антиколомойський" закон. Верховний суд відмовився задовольнити касаційну скаргу Приватбанк та Кабміну у справі процедури bail-in акцій ТОВ "Реватіс".

Про зростання інфляції. У порівнянні з жовтнем 2019 року, рівень цін зріс на 2,6%. У вересні цей показник становив 2,3%. 

Про Hyperloop. Virgin Hyperloop вперше у світі здійснив поїздку з живою людиною у системі надшвидкого транспортування у вакуумних трубах.  Швидкість сягала понад 170 км/год.

Про вакцину. Посольство України у Бразилії надіслало запити щодо перспектив експорту вакцини проти COVID-19 на бразильські державні інститути.

Реклама:

Про Омеляна. Володимир Омелян заявив, що йому пропонували "перспективну" посаду із пропозицією припинити "політичне переслідування" за умови припинення критики на адресу Зеленського і Єрмака, але він відмовився.

Про реакцію ринків на вакцину. Після того, як американська фармакомпанія Pfizer повідомила світ про ефективність своєї вакцини проти COVID-19 на рівні 90%, ринкові індекси зросли до рекордних рівнів.

Ексклюзив ЕП

505% річних і жорстке "вибивання" боргів: чим небезпечні швидкі онлайн-кредити

Які методи роботи використовують та як загрожують українцям мікрофінансові організації, чому закон дозволяє подібним сервісам діяти напівкримінальними інструментами, та як позичальникам треба вести з ними діалог.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!