"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 17 листопада: доля Гетманцева "висить на волосинці" через касові апарати для ФОП, "Північний потік–2" знову підвів німців

Вівторок, 17 листопада 2020, 21:00
 

Про долю Гетманцева. "За майбутнє" та "Батьківщина" будуть ініціювати реєстрацію проєкту постанови щодо звільнення Данила Гетманцева з посади голови податкового комітету, якщо Рада не ухвалить рішення про відтермінування касових апаратів для ФОПів.

І Рада таки не ухвалила цей законопроєкт.

Про "Північний потік–2". Друга гілка газопроводу Eugal, що транспортує газ з "Північного потоку - 2" запрацює 1 квітня наступного року. Раніше очікувалось, що це станеться вже 1 січня 2021 року.

Про "Мотор-Січ". Три провідні міжнародні юридичні компанії представлятимуть інтереси китайських інвесторів "Мотор Січі" в інвестиційному спорі з метою стягнення з держави Україна збитків у розмірі 3,5 млрд доларів.

Реклама:

Про бренд Honor. Компанія Huawei офіційно оголосила про продаж одного із своїх брендів - компанію з виробництва смартфонів Honor.

Про рефінанс. Нацбанк провів тендер рефінансування на 3 місяці та 5 років. 16 банків сумарно отримали 16,577 млрд грн, найбільше отримав Укрексімбанк - 10,8 млрд грн на 5 років.

Ексклюзиви ЕП

 

Будівництво на межі колапсу: Чому найбільш корумпований орган країни досі працює

Чому обіцяна Володимиром Зеленським реформа сфери контролю за будівництвом провалилась, хто продовжує "наглядати" за Державною архітектурно-будівельною інспекцією та збирати хабарі з ринку

 

Карантин на "вихідних" і можливий локдаун: що буде з цінами на бензин, дизель та газ

Україна посилює заходи безпеки для боротьби з коронавірусом. Як карантин "вихідного дня" і потенційний локдаун можуть вплинути на вартість пального та газу?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!