Новини 11 листопада: реакція на карантин вихідного дня, кошти з доріг "перекинули" на лікарні

Середа, 11 листопада 2020, 21:00

Про карантин вихідного дня. Прем'єр Денис Шмигаль заявив, що уряд "готовий підставити плече", щоб підтримати підприємців під час посилення карантину вихідного дня.

Тим часом біля Кабінету Міністрів пройшла акція рестораторів #МаюПравоПрацювати проти запровадження "карантину вихідного дня".

У Європейській Бізнес Асоціації заявили, що жорсткий локдаун і закриття більшості бізнесів на вихідні принесуть більше шкоди, ніж користі.

Про санкції проти "Північного потоку–2". Додаткові санкції США щодо проєкту "Північний потік-2" будуть спрямовані проти страхових і сертифікаційних компаній, залучених у будівництво газопроводу.

Реклама:

Про нові MacBook. Компанія Apple провела онлайн-презентацію нових продуктів, серед головних новинок - перші комп'ютери, які працюють на базі чіпів М1, котрі замінять процесори Intel.

Про кошти лікарням. Кабінет Міністр постановив виділити з "ковідного" фонду додаткові 895 мільйонів гривень на забезпечення киснем ліжкового фонду в лікарнях. 

Про 5G. Кабінет Міністрів затвердив план розвитку технології 5G в Україні. Перші ліцензії можуть з’явитися вже за рік.

Ексклюзив ЕП

Ковід зачекає. Чому МОЗ використало лише третину коштів на боротьбу з пандемією

Незабаром кількість хворих на COVID-19 в Україні сягне пів мільйона, кількість померлих зростає, уряд планує нові карантинні обмеження. Натомість МОЗ для боротьби з вірусом використало лише третину від заявлених коштів з COVID-фонду. Що відбувається?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: