"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 25 вересня: авіаперельоти Зеленського, РНБО і "Вконтакте", безробіття

П'ятниця, 25 вересня 2020, 21:00
 

Про авіаперельоти Зеленського. На перельоти делегацій за участю президента Володимира Зеленського з початку 2020 року Державне управління справами витратило 13,98 млн грн.

Про РНБО і "Вконтакте". Рада національної безпеки і оборони України має намір поставити на облік у правоохоронних органах усіх українців, які користуються забороненою російською соцмережею "ВКонтакте".

Про безробіття. Рівень безробіття в Україні в другому кварталі 2020 року зріс на 1,3 п.п. – до 9,9% з 8,6% у першому кварталі.

Про банк "Аркада". Національний банк за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію АТ АКБ "АРКАДА".

Реклама:

Про державні сільгоспземлі. Обсяг державних сільгоспземель становить не 10,5 мільйонів гектар, як офіційно вважається, а менше 7 мільйонів гектар.

Про держборг. Станом на 31 серпня 2020 року державний та гарантований державою борг України становив 2 338,18 млрд грн або 85,10 млрд доларів, протягом серпня сума боргу у гривневому еквіваленті зменшилась на 16,9 млрд грн, а у доларовому - збільшилась на 0,05 млрд доларів.

Ви хочете дізнатись більше?

Урбаніст Том ван Арман. Як Києву стати "розумним" містом

З якого моменту місто вважається "розумним", як це визначити та чому Києву потрібно більше експериментувати.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!