"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 9 липня: вихід з кризи, обшуки у виробника дитячого харчування, електробуси "Південмашу"

Четвер, 9 липня 2020, 20:00

Про вихід з кризи. В уряді вважають, що Україна пройшла критичну стадію економічної кризи, і вийшла на відновлення.

Про обшуки у виробника дитячого харчування. Поліція провела обшуки в офісі компанії з виробництва дитячого харчування "Еконія", на заводі та у будинку президента підприємства.

Про електробуси "Південмашу". Державне космічне агентство, Південмаш і південнокорейська компанія Caris підписали Меморандум щодо виробництва 5 тисяч електробусів на 23 млрд гривень.

Про безпілотник Tesla. Американський виробник електромобілів Tesla "дуже близька" до презентації технології 5 рівня для безпілотних автомобілів.

Реклама:

Про думку Зеленського щодо НБУ. Президент Володимир Зеленський вважає, що в Національного банку дуже жорстка монетарна політика, за його словами, до кінця року має бути вирішене питання з більш спрощеними процедурами отримання бізнесом кредитів.

Про падіння ВВП. У січні-травні 2020 року реальний ВВП України скоротився на 5,9%, за уточненими даними Держстату, у 1 кварталі 2020 року падіння економіки становило 1,3%.

Ви хочете знати більше?

"Навіщо платити": скільки Київ та інші українські міста заробляють на паркінгах

ЕП склала рейтинг найбільших міст України за розміром доходів, які вони отримують від паркінгів, і порівняла його з результатами міст світу. Що у підсумку вийшло?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!