Новини 30 липня: марсохід, євробонди та суднобудівний завод

Четвер, 30 липня 2020, 20:00
 

Про марсохід. NASA запустила новий марсохід Perseverance ("Наполегливість"), який буде шукати ознаки існування у минулому Марса мікробіологічних форм життя.

Про євробонди. Україна 30 липня офіційно оголосила про успішне проведення розрахунків за новими єврооблігаціями на суму 2 млрд доларів (відсоткова ставка 7,253% та з погашенням у 2033 році) та про завершення обміну єврооблігацій, номінованих в доларах, з погашенням у 2021-2022 роках. 

Про суднобудівний завод. Печерський суд Києва зняв із Миколаївського суднобудівного заводу "Океан" арешт, який тривав 6 місяців.

Про "Ощадбанк". Поліція Києва відкрила кримінальне провадження та розслідуватиме, хто саме розіслав повідомлення членам наглядової ради Ощадбанку напередодні їхнього голосування за голову правління банку

Реклама:

Про "зелений" тариф. Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та компослуг може перерахувати "зелені" тарифи на засіданні 1-го червня.

Ви хочете дізнатися більше?

1 серпня податкова запускає "касові апарати в смартфоні": хто, коли і як їх буде використовувати

Хто і як в серпні зможе використовувати у власному бізнесі програмні РРО, чи доведеться за це платити, і коли більшість ФОП будуть зобов'язані використовувати РРО.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!