Новини 22 липня: нове міністерство, епопея з "зеленим" тарифом, зростання цін на газ

Середа, 22 липня 2020, 20:00

Про авто із США. Проєкт постанови про зміну правил реєстрації авто, один із пунктів якого стосується так званих "битків" з США, перебуває на фінальній стадії - по дорозі до Кабміну.

Про розкрадання на УЗ. Служба безпеки встановила, що протягом 2018-2019 років посадовці "Укрзалізниці" у змові з підрядниками підписали контрактів на майже 200 мільйонів гривень без відповідних дозволів і сертифікатів.

Про епопею з "зеленим" тарифом. Нардепка від "За майбутнє" Анна Скороход зареєструвала у ВР постанову про скасування закону про зниження "зеленого" тарифу.

Про нове міністерство. Кабінет міністрів утворив новий орган - Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості на чолі з Олегом Уруським.

Реклама:

Про нового члена правління НБУ. Рада Національного банку 22 липня призначила заступником голови НБУ Юрія Гелетія. Його кандидатуру запропонував новий голова НБУ Кирило Шевченко.

Про зростання цін на газ. У липні 2020 року оптова ціна на природний газ для потреб населення зросла на 7% або на 16 копійок до 2,3 грн за кубометр.

Ви хочете знати більше?

Чи заборонять авто із США? Спойлер: ні, але з'явиться чимало проблем

Відомство Арсена Авакова може сильно ускладнити життя імпортерам "битих" авто із США. Хто в цьому зацікавлений та до чого готуватися водіям?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!