"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 7 травня: допомога безробітним, обшуки у Верланова, новий керівник місії МВФ

Четвер, 7 травня 2020, 20:00

Про золотовалютні резерви. Станом на 1 травня 2020 року міжнародні резерви України, за попередніми даними, становили 25,7 млрд доларів (в еквіваленті) - у квітні вони зросли на 3,1%.

Про допомогу безробітним. З початку карантину українці отримали допомоги по безробіттю у розмірі близько 2,3 млрд грн - це на 40% більше, ніж у минулому році.

Про обшуки у Верланова. Сергій Верланов, нещодавно звільнений із посади голови Державної податкової служби, заявляє, що представники Служби безпеки України провели в нього обшук.

Про сонячні електростанції. Понад 24 тисячі українських домогосподарств встановили сонячні панелі - сумарно на це вони інвестували близько 495 млн євро.

Реклама:

Про Приватбанк. Держвиконавець хоче стягнути з Приватбанку більше 250 мільйонів доларів. Банк звернувся до правоохоронних органів з вимогою надати правову оцінку таким діям.

Про нового керівника місії МВФ. Головою місії Міжнародного валютного фонду до України стала Іванна Владкова Голлар. Вона змінила на цій посаді пана Рона ван Родена.

Ви хочете знати більше?

Окуляри для виявлення вірусу та симптом-трекери Covid-19: десять стартапів, що виникли завдяки пандемії

ЕП підібрала десять оригінальних технологічних ініціатив з усього світу, які з'явилися як відповідь на поширення Covid-19. (рос)

Ефект "драндулета": як запустити економіку після карантину

Державна підтримка енергоефективності може стати локомотивом економічного розвитку після карантину. Як це зробити?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!