"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 24 квітня: камбек Цушка, "скрутки" у податковій, заборона Zoom

П'ятниця, 24 квітня 2020, 21:00

Про камбек Цушка. 23 квітня Василь Цушко подав декларацію на посаду заступника міністра фінансів. Він може зайняти посаду керівника митниці.

Про "скрутки" у податковій. Верховна Рада підтримала створення тимчасової слідчої комісії для з питань розслідування можливих корупційних дій посадових осіб Державної митної, податкової та фіскальної служб.

Про заборону Zoom. Деякі з найбільших світових компаній не рекомендують співробітникам використовувати додаток Zoom Video Communications Inc. для відеоконференцій через занепокоєння щодо безпеки.

Про "міністерство Укрлендфармінг". Директор з інвестицій агрохолдингу "Авангард" (що входить у структуру Ukrlandfarming Олега Бахматюка) Олексій Єргієв подав декларацію на посаду заступника міністра економіки.

Реклама:

Про депозити. За березень сума вкладів фізичних осіб у банках-учасника Фонду гарантування вкладів збільшилась на 25 мільярдів гривень (до 520,34 млрд грн).

Про Укрнафту. "Укрнафта", починаючи з грудня 2019 року, отримала близько 774 млн грн в рахунок погашення дебіторської заборгованості за поставлену в 2015 році нафту.

Ви хочете знати більше?

НБУ гне свою лінію. Як різке зниження облікової ставки допоможе пережити кризу

Національний банк знизив облікову ставку до 8%, дав прогноз щодо можливого падіння економіки країни і зростання цін, а також пояснив, як буде "заливати" ринок грошима.

Пів мільярда за рік: десять чільних українських стартапів, які зірвали куш

У 2019 році українські стартапи отримали понад 500 млн дол інвестицій. ЕП розповідає про десять найбільш успішних інноваційних проєктів, у які повірили інвестори.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!