Новини 21 квітня: "антиколомойські" правки, допомога по безробіттю, новий завод під Києвом

Вівторок, 21 квітня 2020, 21:00
 

Про розгляд "антиколомойських" правок. Фінансовий комітет Верховної Ради на засіданні 21 квітня пройшов 2436 правок із 16 586, внесених до "антиколомойського" законопроєкту. Раніше члени комітету підготували останню редакцію банківського законопроєкту № 2571-д - зокрема, пропонують збільшити терміни приведення діяльності проблемного банку у відповідність із законодавством.

Про допомогу по безробіттю. Розмір виплат для осіб, які отримують мінімальну допомогу по безробіттю без урахування заробітної плати та страхового стажу, на період карантину підвищено з 650 грн до 1000 грн. 

Про новий завод під Києвом.Бориспільська РДА та ТОВ "Костал Україна" підписали меморандум про співробітництво і взаємодію у рамках реалізації проєкту будівництва заводу із виробництва автомобільної електроніки.

Про УЗ і "Газпром". Голова Мінінфраструктури Владислав Криклій розраховує на виділення "Укрзалізниці" 4-5 млрд грн фінансової підтримки за рахунок отриманих "Нафтогазом" від "Газпрому" коштів.

Реклама:

Ви хочете дізнатися більше?

Ефект кризи буде відчуватись до 2025 року, але це не страшно: 10 важливих "інсайдів" від представника МВФ Владислава Рашкована

Якою буде економіка в епоху коронавірусу, як зміниться поведінка споживачів та що треба знати бізнесу для адаптації до нових умов

Мінус 37 доларів за барель: що відбувається з ринком нафти

Ціна на техаську нафту WTI вперше в історії стала від'ємною. Як це стало можливим і що це означає для світу та України?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!