Новини 27 січня: будівництво доріг, українські єврооблігації та вілла Ахметова

Понеділок, 27 січня 2020, 21:00
 

Про будівництво доріг. Прем'єр Олексій Гончарук заявив, що у 2020 році планують збудувати рекордну кількість доріг - мінімум 4 тисячі кілометрів.

Про випуск українських єврооблігації. Україна 27 січня провела розрахунки за єврооблігаціями на суму 1,25 мільярда євро з дохідністю 4,375% і погашенням у 2030 році, єврооблігації знаходяться в лістингу на біржі Euronext Dublin.

Про віллу Ахметова. Компанія SCM Holdings Limited Ріната Ахметова оголосила про купівлю вілли Les Cedres (Франція) у виробника алкоголю Campari Group.

Про Укрзалізницю та Лещенка. Наглядова рада Укрзалізниці прийняла рішення утворити комітет з питань комплаєнсу та антикорупції, його очолив Сергій Лещенко.

Реклама:

Про Приватбанк та Коломойського. Працівники Нікопольского феросплавного заводу 27 січня перекрили усі під'їзди до центрального офісу Приватбанку у Дніпрі.

Ви хочете дізнатися більше? 

Нові податкові правила: що "Зе!Рада" проголосувала і чому бізнес вважає це "терором"

Депутати ухвалили скандальний закон про вдосконалення адміністрування податків — №1210. Що в ньому не влаштовує підприємців?

Наздогнати й перегнати Новака та Омеляна. Скільки доріг побудують у 2020 році

Кабмін Гончарука підхоплює естафету попереднього уряду й обіцяє прискорити будівництво та ремонт автомобільних шляхів. Чи є на це гроші і куди вони підуть?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: