Новини 15 січня: приватизація, "Мотор Січ", дороги

Середа, 15 січня 2020, 21:00
 

Про приватизацію. Кабінет міністрів на засіданні у середу затвердив перелік стратегічних підприємств, які не можна приватизувати.

Про "Мотор Січ". Станом на початок січня 2020 року Антимонопольний комітет продовжує розгляд справи про концентрацію китайським інвестором пакету акцій ПАТ "Мотор Січ", справу розпочали у липні 2019 року.

Про дороги. Кабінет міністрів затвердив перелік доріг, які будуватимуть та ремонтуватимуть у 2020 році - загальний обсяг фінансування таких робіт має скласти 31,53 мільярдів гривень.

Про ринок землі. Верховна Рада може розглянути в другому читанні законопроєкт щодо продажу сільськогосподарських земель в лютому 2020 року.

Реклама:

Про обшуки в Податковій. Служба безпеки України викрила посадовців Державної податкової служби, які сприяли виведенню у "тінь" понад 500 мільйонів гривень щомісяця.

Ви хочете дізнатися більше?

Глава Держгеонадр Роман Опімах: У мене був тільки аванс, 16 тисяч гривень

Новий глава відомства розповів про роль Віктора Пінчука в своєму призначенні на посаду, про долю компаній "Голден деррик" і "Надра України", а також про перспективи створення в галузі цивілізованих правил гри. (рос)

Ринок праці у 2020: моніторинг працівників, затребувані гуманітарії і пенсіонери, штатний психолог та Siri

Десять ключових прогнозів щодо ринку праці на поточний рік від американського дослідника та автора книг з розвитку кар'єри Дена Шобеля.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!