"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 3 грудня: затримання Онищенка, державні кредити та Жеваго

Вівторок, 3 грудня 2019, 21:00
 

Про затримання Онищенка. Німецькі правоохоронці у п’ятницю, 29 листопада, затримали колишнього народного депутата Олександра Онищенка в німецькому місті Аахен за запитом Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Про Жеваго. Слідчий суддя задовольнив клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою колишньому народному депутату, бізнесмену Костянтину Жеваго.

Про нафтовий транзит. АТ "Укртранснафта" та ПАТ "Транснефть" уклали додаткову угоду до договору про надання послуг з транспортування нафти територією України, яка продовжує його дію на 10 років - з 1 січня 2020 року до 1 січня 2030 року.

Про Нафтогаз и Минэкономики.  У жовтні 2019 року Мінекономіки запропонувало Кабміну "терміново надати Мінекономіки" документи для нарахування НАК "Нафтогаз України" пені за несвоєчасно сплачені дивіденди до держбюджету.

Реклама:

Про державні кредити. Президент Володимир Зеленський анонсував державну програму "Повертайся та залишайся", яка має на меті повернути українців з-за кордону, перший етап: можливість отримати доступні кредити на власну справу.

Ви хочете дізнатися більше?

Заступник міністра економіки Павло Кухта: з 3700 компаній у держвласності має залишитися 200

ЕП зустрілася з першим заступником міністра економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Павлом Кухтою і з'ясувала, що Зе!Команда робитиме з тисячами державних компаній і чи готова розблокувати велику приватизацію. Зокрема, мова піде про ОПЗ, "Укрзалізницю", "Центренерго" та "Укрспирт".

"Подарунки" депутатам в мільярдах: як припинити розподіл коштів на неефективну субвенцію

Народні депутати продовжують сповідувати принцип політичного розподілу бюджетних коштів. Наскільки суттєва ця проблема і як її можна вирішити, пояснює VoxUkraine.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!