Новини 12 грудня: облікова ставка, Енергоатом, Дельта Банк

Четвер, 12 грудня 2019, 21:00
 

Про облікову ставку. Правління Національного банку ухвалило рішення знизити облікову ставку до 13,5% річних із 13 грудня 2019 року.

Про Енергоатом. Слідчі СБУ під процесуальним керівництвом Генпрокуратури 11 грудня провели ряд обшуків у держпідприємстві "Енергоатом" для перевірки факту закупівлі обладнання для АЕС за завищеними цінами.

Про порти. Перевалка вантажів у морських портах України вперше за останні 10 років сягнула позначки у 150 мільйонів тонн  - такий обсяг був до світової фінансової кризи у 2008 році.

Про Дельта Банк. Північний апеляційний господарський суд за позовом Фонду гарантування вкладів фізосіб наклав арешт на активи, що належать власнику "Дельта Банку" Миколі Лагуну.

Реклама:

Про Приватбанк. У законопроєкт, який має на меті неповернення Приватбанку Коломойському, не потрапила узгоджена з МВФ норма, яка дозволяє притягнути до відповідальності власників інших системних банків, виведених з ринку.

Ви хочете дізнатися більше?

Легалізація грального бізнесу: чому план Зеленського валиться

Одним з оголошених новою владою пріоритетів було виведення з тіні грального бізнесу. Відповідний законопроєкт президент доручив ухвалити до нового року, але виконати це завдання вже не вдасться. Які суперечки стали причиною зриву дедлайну і що буде далі?

Слуга Кременчука: як ціни на автогаз можуть злетіти через завод Коломойського

Контрольована Ігорем Коломойським "Укртатнафта" добивається зміни ставок акцизів на скраплений газ та бензин. Як це вплине на ринок нафтопродуктів та що означає для споживачів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!