Новини 15 жовтня: виграш Приватбанку у суді Лондона, Ryanair у Херсоні, продаж алкоголю вночі

Вівторок, 15 жовтня 2019, 21:00
 

Про виграш Приватбанку у суді Лондона. Апеляційний суд Лондона і Уельсу задовольнив апеляційну скаргу Приватбанку на рішення суду першої інстанції, яким визнали справу банку проти його колишніх власників Коломойського і Боголюбова такою, яка не є у юрисдикції цього суду.

Про Ryanair у Херсоні. Авіакомпанія Ryanair з 21 грудня 2019 року запускає прямі рейси з Херсона в Краків. Мешканці окупованого Криму зможуть літати до ЄС від 10 євро.

Про зростання економіки. Міжнародний валютний фонд очікує зростання ВВП України на 3% за підсумками 2019 року, так само як і 3% зростання в 2020 році.

Про опалювальний сезон. Опалювальний сезон в Україні почнеться без особливих проблем, запевняє прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

Реклама:

Про продаж алкоголю вночі. Верховний Суд визнав незаконним рішення Київради про заборону реалізації алкоголю з 23:00 до 10:00.

Про нового керівника Альфа банку. Рафал Ющак приступив до виконання обов’язків генерального менеджера "Альфа банку Україна", замінивши на цій позиції чеха Івана Світека.

Ви хочете знати більше?

 

"Нелегали" Uber Shuttle

"Маршрутки" від Uber курсують нелегально, деякі водії не мають посвідчення потрібної категорії, а сам роботодавець створює для них небезпечні умови праці. Що ще показало дослідження про новий сервіс?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!