Новини 19 серпня: дорогі дороги, борги перед Росією, Подільський міст

Понеділок, 19 серпня 2019, 20:00
 

Про борг "Укрнафти". Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби подав до Окружного адмінсуду Києва позов про стягнення з Укрнафти 547,1 мільйона гривень податкового боргу.

Про борги перед Росією. Щонайменше 17 держав сумарно винні РФ близько 27 мільярдів доларів за кредитами, Україна - сумарно близько 3,7 мільярда доларів.

Про кадри в АМКУ. Першим заступником голови Антимонопольного комітету може стати Ольга Піщанська, яка працювала разом із нинішнім головою АМКУ Юрієм Терентьєвим в ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг".

Про ЗВТ з Ізраїлем. Україна та Ізраїль планують значно збільшити сукупний товарообіг та розпочати роботу з розширення угоди про зону вільної торгівлі між країнами на сферу послуг.

Реклама:

Про Укртелеком. Виконавча служба наклала арешт на майже 93% акцій Укртелекому за борги ТОВ "ЕСУ" (власник пакета акцій Укртелекому) перед Ощадбанком.

Про дорогі дороги. В Україні кошти, виділені на дороги, витрачають у 2-2,5 рази менш ефективно, ніж у Словаччині.

Ви хочете знати більше?

 

З нізвідки в нікуди. Де буде починатися і закінчуватися Подільський міст

Шостий київський міст з четвертою лінією метро почали будувати у 1993 році і в кращому випадку завершать у 2035 році. Чому такі ризики існують, і що не так з Подільським мостом?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!