Новини 31 липня: рекордний курс гривні, скорочення пасажирських потягів УЗ, примусовий поділ бізнесу Фірташа

Середа, 31 липня 2019, 20:00
 

Про збитки Нафтогазу від окупації Криму. "Нафтогаз" оцінив збитки від захоплення Росією своїх активів в Криму на 5,2 мільярда доларів.

Про рекордний курс гривні. 31 липня котирування гривні до долара на відкритті міжбанку вперше за 3 роки досягли позначки 25 гривень.

Про скорочення пасажирських потягів Укрзалізницею. В "Укрзалізниці" заявили, що зменшать обсяги пасажирських перевезень, якщо в уряді не погодять зміни в Податковому кодексі щодо зменшення ставки податку на землю для компанії.

Про нового бізнес-омбудсмена. Нинішній член польського парламенту Марчін Свенчицький обійме посаду бізнес-омбудсмена в Україні восени поточного року.

Реклама:

Про примусовий поділ бізнесу Фірташа. Екс-державна уповноважена Антимонопольного комітету Агія Загребельська допускає можливість примусового поділу активів азотної хімії Group DF олігарха Дмитра Фірташа.

Про нових держуповноважених АМКУ. Президент Володимир Зеленський своїми указами призначив Ольгу Нечитайло та Наталію Буроменську державними уповноваженими Антимонопольного комітету.

Про ціни на автомобільний газ. Середня роздрібна ціна зріджений газу на АЗС 31 липня опустилася на 7 копійок за літр - до 12,17 гривні за літр. Мережі ОККО і WOG знизили ціни в межах 18-27 копійок за літр.



Ви хочете знати більше?

 

Чим небезпечне "шпигунство" Google і як це припинити

Які ризики для чиновників і звичайних користувачів несе стеження Google, і які кроки необхідно здійснити, щоб пошуковий гігант знав про вас якомога менше.

 

Біткоїни для армії "ДНР". Що сталось з майнерами, яких СБУ звинувачувала у фінансуванні тероризму

Спецслужби щороку порушували десятки справ за підозрою у фінансуванні тероризму. Але чим закінчилась більшість з них? Про це можна дізнатись з трьох історій, перша — про майнерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!