Новини 20 червня: Про першу київську smart-вулицю, старі поїзди та обіцянки Зеленського

Четвер, 20 червня 2019, 21:00
 

Про що всі говорили сьогодні?

Про першу в Києві smart-вулицю. У столиці відкрили першу smart-вулицю, розташовану в межах вулиці Салютної, яка обладнана інноваційними пристроями та системою моніторингу якості повітря.

Про проблему у Новака. До Окружного адміністративного суду Києва надійшов позов щодо звільнення Славоміра Новака з посади виконуючого обов’язки голови Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор").

Про старі поїзди. Критична зношеність понад 90% приміських поїздів обертається їх загорянням у дорозі та потребує для оновлення державного фінансування у розмірі 7,1  мільярда гривень.

Реклама:

Про справу про підвищення квартплати. Верховний Суд скасував рішення судів нижчих інстанцій, які прийняли рішення про скасування розпорядження Київської міської державної адміністрації про затвердження тарифів на утримання будинків і прибудинкових територій.

Про обіцянки Зеленського. Перетворитися із бідної країни у країну з середнім рівнем життя – не так вже й складно, для цього лише потрібно перейняти досвід країн, які вже досягли успіху, стверджує президент.

Про втрату фабрики. Господарський суд Донецької області частково задовольнив позов російського Сбербанку у справі №905/21/17 і стягнув за борги у 56 мільйонів доларів Кондитерську фабрику АВК, розташовану в окупованому Донецьку.

Ви хочете дізнатися більше?

Нові правила на валютному ринку: що це значить і кого стосується

НБУ наблизив Україну до режиму вільного руху капіталу. Напередодні центробанк скасував обов'язковий продаж валюти для бізнесу. Що це означає для гривні і кого стосується?

4G в селах і на автодорогах: коли чекати і хто запустить

Президент готує указ про запуск 4G/3G в селах і на автодорогах. Хто його виконає і скільки часу на це піде.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!