Новини 29 травня: про перипетії з аудитом Приватбанку та загрозу держбезпеці

Середа, 29 травня 2019, 21:00
 

Про що всі говорили сьогодні?

Про стягнення 1,3 мільярда доларів з Росії. Рішення міжнародного інвестиційного арбітражного суду у спорі між Ощадбанком та Росією, яке було прийняте в Парижі, може бути примусово виконано у 154 іноземних державах.

Про справу втікача Лазорка. Міністерство внутрішніх справ зняло з розшуку колишнього главу правління "Укртранснафти" Олександра Лазорка.

Про можливе зростання цін на пальне. Антимонопольний комітет України заявив, що обмеження з боку Росії створюють ризики, які можуть зумовити зростання цін на пальне у роздрібній мережі.

Реклама:

Про звинувачення Рожкової. До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов народного депутата Юрія Савчука, в якому він просить заборонити Катерині Рожковій виконувати повноваження першого заступника голови НБУ.

Про загрозу держбезпеці. Тимчасово виконуючий обов'язки голови Служби безпеки України Іван Баканов заявив про загрозу держбезпеці у результаті фактичної неготовності енергетичної галузі України до повномасштабного введення нової моделі ринку елетроенергіі.

Про перипетії з аудитом Привату. Окружний адміністративний суд міста Києва скасував рішення Національного банку щодо виключення ТОВ "Прайсвотерхаускуперс (аудит)" з Реєстру аудиторських фірм, які мають право на проведення аудиторських перевірок банків.

Ви хочете дізнатися більше?

Що це біткоїться-2. Чому дорожчає біткоїн і коли він "проб'є" 10 тисяч

За квітень і травень 2019 року ціна біткоїна виросла більш ніж удвічі: з 4 100 дол до 8 800 дол. Хто передбачив подорожчання, чому росте ціна "крипти" і наскільки вона підвищиться?

Позовом по ямах: як виграти в суді у дорожніх служб

Перемогою водіїв завершується близько 70% судових історій про стягнення з дорожніх служб компенсації за ДТП через погані дороги. Як боротися з халатністю "шляховиків" і як виграти справу в суді?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!