Новини 15 квітня: банкрутство, підвищення цін у Wizz Air, перехоплюючі паркінги

Понеділок, 15 квітня 2019, 21:00
 

Про банкрутство. Президент України Петро Порошенко повідомив, що підписав Кодекс щодо процедур банкрутства.

Про кредитний рейтинг України. Міжнародне рейтингове агентство S&P Global Ratings підтвердило довгострокові та короткострокові суверенні кредитні рейтинги України за зобов'язаннями в іноземній і національній валюті на рівні "B-/B".

Про "злив" даних АТБ. Аналітик мережі супермаркетів АТБ зізнався у тому, що передавав комерційні таємниці конкурентам — мережі супермаркетів Варус.

Про "Приватбанк". Порошенко прокоментував імовірне повернення націоналізованого Приватбанку колишньому власнику Ігорю Коломойському. Каже, що існує ризик для курсу гривні і ймовірність нової економічної кризи.

Реклама:

Про підвищення цін у Wizz Air. Wizz Air майже у два рази збільшив максимальну плату за послугу пріоритетної посадки — із 17 до 30 євро.

Про перехоплюючі паркінги. В Україні з 1 липня вступить у дію зміни до Державних будівельних норм, що дозволить облаштовувати у великих містах перехоплювальні автостоянки.

Ви хочете знати більше?

 

Пенсійна реформа — версія №2. Як буде впроваджуватися другий рівень

Національна комісія цінних паперів і фондового ринку оприлюднила законопроект про запровадження обов'язкового накопичувального рівня пенсійної системи. Що він передбачає і чи буде продовження пенсійної реформи?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!