Новини 19 березня: метро на Виноградар, найдорожчі міста світу

Вівторок, 19 березня 2019, 21:00
 

Про позики. У 2019 Україні необхідно позичити близько 4 млрд доларів, адже на погашення та обслуговування державного боргу потрібно витратити 418 мільярдів гривень.

Про метро на Виноградар. Нові станції метро "Мостицька" і "Проспект Правди" в мікрорайоні Виноградар будуть відкриті у грудні 2021 року.

Про перевірку облгазів Фірташа. Завершились перевірки трьох перших облгазів, які фігурують у "справі коефіцієнтів". Нарахування додаткових обсягів газу побутовим споживачам із використанням коефіцієнту є незаконними.

Про правління "Нафтогазу". Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" запропонувала уряду оновлений склад правління, у якому пропонується залишити головою НАК Андрія Коболєва.

Реклама:

Про найдорожчі міста світу. Bloomberg назвало найдорожчі міста для життя у світі, рейтинг очолили Сінгапур, Париж, Гонконг.

Про новий потяг. З 31 березня 2019 року Укрзалізниця запустить поїзд Житомир — Одеса. Відтепер мешканці Житомира матимуть пряме залізничне сполучення з південними регіонами.

Ви хочете знати більше?

 

Навчання на iPad, приховані дані та проблеми сертифікації. Що не так з Boeing 737 Max: нові подробиці

З'явилися нові подробиці щодо катастрофи літаків Boeing 737 Мax. Не виключено, що сотні пасажирів віддали свої життя через халатність авіаційної влади США та Boeing.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!