Новини дня: про доставку субсидій, грошові перекази та обшуки в НКРЕ

Четвер, 14 лютого 2019, 21:00
 

Про дефіцит бюджету. За підсумками січня 2019 року державний бюджет України зведено з дефіцитом в 12,3 млрд гривень проти 7,9 млрд гривень профіциту роком раніше.

Про "зелену" енергетику. "Атлас Кепітал Енерджі", що належить норвезькій Scatec Solar, у березні розпочне будівництво сонячної електростанції в Голопристанському районі Херсонської області потужністю 50 МВт.

Про доставку субсидій. "Укрпошта" в березні-травні 2019 року в рамках реалізації пілотного проекту доставить монетизовані субсидії на оплату житлово-комунальних послуг понад мільйону одержувачів.

Про грошові перекази. За 2018 рік найбільший обсяг грошових переказів в Україну надійшов із США.

Реклама:

Про обшуки в НКРЕ. Детективи Національного антикорупційного бюро 14 лютого проводять обшуки у Національній комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Про позбавлення субсидій. Органи соцзахисту відмовлятимуть у призначенні субсидій на наступний рік за наявності заборгованості за опалювальний період понад 340 гривень і терміном більше одного місяця.

Ви хочете знати більше?

 

Віце-президент Світового банку: Оптимізм щодо України зараз більший, ніж у 2015 році

Як відсторонення Супрун вплине на медичну реформу, на яку суму гарантій може розраховувати Україна у 2019 році, і як буде скасований мораторій на продаж землі.

 

Netflix для машин. Як влаштований сервіс автомобілів за підпискою

До 2025 року 16 млн авто у США та Європі будуть доступні за підпискою. Що це означає і як скоро новий тренд завоює Україну?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!