Новини дня: про двоповерхові поїзди, субсидії та радянські ГОСТи

Середа, 23 січня 2019, 21:00

Про двоповерхові поїзди, субсидії та радянські ГОСТи.

 

Про отримувачів субсидій. У 2018 році субсидії отримували 6,538 мільйона домогосподарств, що на 25,8% менше, ніж в 2017 році.

Про радянські ГОСТи. Міністерство економічного розвитку нагадує, що з 1 січня переважна більшість технічних стандартів Радянського Союзу "ГОСТ", розроблених до 1992 року, втратили силу в Україні.

Про злиття клінік. Мережа медичних центрів Добробут готується до покупки клініки Борис, яку учасники ринку оцінюють приблизно в 30 мільйонів доларів.

Реклама:

Про двоповерхові поїзди УЗ. "Укрзалізниця" у другій половині 2019 року відправить швидкісні двоповерхові поїзди Škoda на капітальний ремонт.

Про видачу готівки в касах АЗС. Державний "Приватбанк" запустив в тестовому режимі послугу зняття готівки з банківських карт на автозаправках мережі WOG.

Про розмитнення "євроблях". На митних постах Закарпатської митниці ДФС протягом дня розмитнюють в середньому 200 транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Ви хочете знати більше?

Формула води. Скільки коштує питна вода з крана

Що треба знати про воду, її якість та водопостачання в Україні. Коли та за яких обставин українці зможуть отримувати якісну питну воду з крана.

Ручна поклажа і багаж: правила перевезення Wizz Air, МАУ, Ryanair та інших авіакомпаній

Що змінилося у правилах перевезення авіакомпаній, які літають з України: вага, розмір багажу і вартість залежно від класу. Останні зміни. Інфографіка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!