OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 26 червня 2018, 21:00

Про велосипедні доріжки, співпрацю з МВФ та цінність гривні.

 

Про велосипедні доріжки. Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства вводить обов'язкове проектування велосипедних доріжок і смуг при новому будівництві та реконструкції доріг.

Про співпрацю з МВФ. Серед взятих Україною зобов'язань невиконаним залишилося тільки питання щодо цін на газ для населення.

Про цінність гривні. Національний банк констатує, що купівельна спроможність національної валюти з 1996 року знизилася в 14 разів.

Реклама:

Про макрофінансову допомогу. Рада Європейського Союзу у вівторок, 26 червня, затвердила виділення Україні 1 мільярда євро макрофінансової допомоги.

Про Ryanair. Європейський лоукостер Ryanair запустить ще один рейс з Києва до польського Бидгоща.

Про забудову Троєщини. Депутати Київської міської ради затвердили детальний план території площею 410 га в межах вулиць Бальзака, Милославської, Закревського, Сабурова в Деснянському районі Києва.

Про розслідування щодо компанії Косюка. ЄБРР розпочав розслідування щодо підприємства радника президента Петра Порошенка і власника ПАТ "Миронівський Хлібпродукт" Юрія Косюка.

Ви хочете знати більше?

Як купити авто у США і не отримати "кота в мішку"

Вітчизняні автомобілісти дедалі частіше купують авто у Сполучених Штатах. У чому привабливість таких машин для українців і як відбувається процес їх придбання?

І до ворожки не ходи. Facebook розкаже, коли ви одружитеся і помрете

За останні п'ять років компанія Facebook зареєструвала тисячі патентів. Деякі з них просто вражають: від визначення типу особистості до визначення дати смерті.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!