"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 29 травня 2018, 21:00

Про що всі говорили сьогодні?

 

Про Газпром і Нафтогаз. "Газпром" подав до апеляційного суду округу Свеа заяву про повне скасування рішення Стокгольмського арбітражу в суперечці з "Нафтогазом" по транзиту газу.

Про премії Нафтогазу. Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" проголосувала за виплату бонусів правлінню компанії в зв'язку з перемогою в Стокгольмському арбітражі над російським "Газпромом".

Про Укрнафту. За даними ДФС, 90% дебіторських боргів компанії "Укрнафта" належать компаніям-банкрутам.

Реклама:

Про WebMoney. Міжнародна система Webmoney Transfer збереже гроші користувачів з України та конвертує їх в еквіваленти гривні на еквівалент долара.

Про вугілля. Україна різко збільшила його споживання.

Про субсидії. Домогосподарства, які отримують субсидію, витрачають на 20% газу більше, ніж їх сусіди, які сплачують за паливо повну ціну.

Про прибутки на ОВДП. Кабмін дозволить місцевим бюджетам розміщувати кошти не тільки на депозитах держбанків, але і в держоблігаціях, що дозволить місцевій владі заробляти більше, але знизить їх зацікавленість в оперативному витрачанні коштів на розвиток інфраструктури.

І про колонізацію Місяця. Глава Amazon і Blue Origin Джефф Безос планує заснувати колонію на Місяці.

Хочете дізнатись більше?

Президентський гамбіт: чому Порошенко жертвує Вовком
Керівнику НКРЕКП вказали на двері: президент напередодні подякував Дмитру Вовку за роботу. ЕП з'ясовувала, що стало приводом для такого рішення Порошенка і хто отримає найбільшу вигоду у такому разі.

Спалили 25 мільярдів, або Чому субсидіант витрачає на 20% більше газу за сусіда
Програма виплати субсидій неефективна. Громадяни, які отримують таку допомогу, витрачають на 20% газу більше, ніж їх сусіди, які сплачують за паливо повну ціну. Вихід є: зміна соціальних нормативів та грошова монетизація.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!