OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 5 лютого 2018, 21:00
 

Про бурштин, смерть Ланоса та Мінфін у МММ.

Про бурштинові родовища. Генеральна прокуратура України пропустила терміни звернення до суду щодо незаконної ліцензії комунального підприємства "Волиньприродресурс", віддавши таким чином родовища бізнес-партнеру голови Волинської облради.

Про відшкодування ПДВ. Найбільшим отримувачем відшкодування податку на додану вартість у січні 2018 року став експортер олії і агропродукції "Кернел Трейд" – 931,5 млн гривень. Згідно з даними ДКС, в трійці лідерів також опинилися комбінат "Азовсталь" з групи Метінвест – 768 млн гривень та Каргілл – 652 млн гривень.

Про главу НБУ. Нацбанк може отримати нового керівника вже до кінця місяця.

Комітет Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності також порекомендував парламенту звільнити Валерію Гонтареву з посади голови Національного банку і призначити на цю посаду Якова Смолія.

Реклама:

Про фондові індекси. Фондові індекси по всьому світу падають, Dow Jones зазнав однієї з найсильніших втрат з 2008 року.

Про облікову ставку. В НБУ допускають повторне підвищення облікової ставки за відсутності суттєвих ознак зниження інфляційного тиску.

Про рейтинги. Україна посіла 112 місце у світовому рейтингу рівня життя, втративши 5 позицій у порівнянні з 2016 роком.

Про смерть Ланоса. Ланос помер, хай живе… Що? Власник ЗАЗ розповів про заміну.

Про Мінфін і МММ. Мінфін втягнули у махінації фінансової піраміди "МММ". Від імені Міністерства здійснюються дзвінки громадянам та пропонується компенсація за участь у піраміді Мавроді.

Хочете дізнатись більше?

Пожинаючи плоди "автомобільного геноциду": як українці борються за автомобілізацію країни
Потреба в особистому засобі пересування штовхає сотні тисяч людей на порушення закону, а влада десятиліттями бездумно гальмує автомобілізацію економіки. Якою є ціна цих непотрібних жертв?

Вугільний куратор Віталій Кропачов: У нас все по-іншому. Ми з Донецька. Крапка.
Вугільний "наглядач" розповів про плани участі у приватизації "Центренерго", причини конфлікту з Олександром Януковичем, напругу з Ігорем Насаликом, "відкати" Ігорю Кононенку та перспективи газовидобування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!