"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ВИХІДНИХ

Понеділок, 25 грудня 2017, 18:30

Про штрафи за українські номери, Авакова та Nord Stream-2.

Про торгівлю. Президент США Дональд Трамп вирішив призупинити безмитний режим щодо низки товарів, виготовлених в Україні.

Про Авакова. Держгеонадр віддасть 11 газоносних площ на Полтавщині на позаконкурсній основі компанії, що пов’язана з оточенням Арсена Авакова.

Про "Північний потік-2". Будівництво "Північного потоку-2" дозволить Росії закрити транзит газу територією України та розпочати повноцінну військову агресію.

Реклама:

Про ОПЗ. "Всеукраїнська Енерго Компанія" здобула перемогу в тендері поставки сировини Одеському припортовому заводу.

Про НКРЕ. Президент Петро Порошенко призначив Вікторію Морозову та Вадима Таратуна членами Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Про фірми Онищенка. Протягом 2017 року за рішенням судів частково було реалізовано майно фірм, які проходять у справі Онищенка, для погашення податкового боргу, але виручені гроші ледь покривають десяту частину податкових боргів.

Про штрафи за українські номери. З 1 січня 2018 року кримчан, які не поміняли на своїх автомобілях українські номери на російські, будуть штрафувати.

Про "Укртрансгаз". Павел Юзеф  Станчак у суботу, 23 грудня, призначений на посаду голови ПАТ "Укртрансгаз".

Ви хочете дізнатися більше?

Нафтогазовий клондайк: що Україна шукає на морському дні

Більше року назад Україна відновила пошук нафти та газу на чорноморському шельфі. Що це означає, і які обсяги вуглеводнів країна може отримати.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!