OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 12 грудня 2017, 21:00

Про національний лоукост, ВВП та збитки від анексії Криму.

Про інфляцію. На кінець 2017 року інфляція більш істотно відхилиться від цільового рівня, ніж передбачалося раніше.

Про держкомпанії. Міністерство економічного розвитку і торгівлі пропонує зобов'язати підприємства з держчасткою направити на виплату дивідендів 75% чистого прибутку за 2017 рік.

Про Нацкомісію з тарифів. Президент Петро Порошенко призначить тимчасовими членами НКРЕКП осіб, які будуть лояльними до позиції влади.

Реклама:

Про Ахметова. Найбільший оператор фіксованого зв'язку та інтернету "Укртелеком" здобув перемогу в суді першої інстанції за позовом проти Ощадбанку.

Про збитки від анексії Криму. Генеральна прокуратура направила інформацію в Міжнародний кримінальний суд про незаконне привласнення Росією українського приватного і державного майна в анексованому Криму.

Про ВВП. Міжнародне рейтингове агентство Moody's прогнозує зростання валового внутрішнього продукту України на 3,5% у 2018 році.

Про національний лоукост. Нова авіакомпанія SkyUp буде виконувати в тому числі і бюджетні перевезення, і таким чином зможе претендувати на статус національного бюджетного перевізника.

Ви хочете знати більше?

По три в одні руки. Чому парламент ввів ліміт на посилки і як це буде працювати

Парламент обмежив безподатковий імпорт трьома посилками по 150 євро. Звичайні люди цього не помітять, ділки втратять дохід, асортимент імпортних товарів звузиться.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!