"Вітмарк-Україна" перевіряли через привласнення земельної ділянки?

П'ятниця, 23 серпня 2013, 19:45

Обшук на території компанії "Вітмарк-Україна" не пов'язаний з господарською діяльністю підприємства.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на інформоване джерело в правоохоронних органах.

За його даними, обшук провели співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю за рішенням суду в рамках кримінального провадження за фактом привласнення земельної ділянки площею близько 16 га в прибережній зоні в Комінтернівському районі Одеської області.

Співрозмовник агентства зазначив, що правоохоронці не блокували роботу підприємства, а тільки вилучили деякі документи.

Реклама:

Кримінальне провадження, у зв'язку з яким було проведено обшук, відкрито відповідно до статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем) відносно однієї з колишніх глав Комінтернівської райдержадміністрації.

Джерело не уточнило, які саме документи були потрібні правоохоронцям.

Як повідомлялося, компанія "Вітмарк-Україна" напередодні заявила про рейдерську атаку за участю правоохоронних органів на її головний офіс в Одесі.

Пізніше в компанії уточнили, що правоохоронні органи пред'явили постанову суду, "яка ніякого відношення до господарської діяльності "Вітмарк-Україна" не має".

За даними прес-служби Головного управління МВС України в Одеській області, прокуратура проводить в приміщеннях компанії санкціонований обшук, міліція забезпечує його правопорядок. При цьому причини обшуку МВС невідомі.

Прес-служба прокуратури Одеської області була недоступна, зазначають в агентстві.

Компанія "Вітмарк-Україна" - один з найбільших виробників на ринку соків, нектарів, соковмісних напоїв, дитячого харчування, концентрованих напівфабрикатів. Виробляє продукцію під ТМ Jaffa, "Наш Сік", "Просто Фрукти", "Джусік", "Чудо-Чадо", "Соковита" і Aquarte.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!