На одеський "Вітмарк" напали рейдери

П'ятниця, 23 серпня 2013, 15:08

Головний офіс виробника соків "Вітмарк-Україна" в Одесі піддається рейдерській атаці за участі українських правоохоронних органів.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Згідно з повідомленням, робота головного офісу компанії повністю зупинена, всі офісні комп'ютери вилучені.

"Публікація офіційного релізу стала для "Вітмарка" крайнім заходом після безрезультатних спроб з'ясувати обгрунтованість раптової і незапланованої перевірки з боку місцевих правоохоронних органів з використанням елементів "рейдерської атаки", що паралізували роботу компанії в розпал сезону переробки фруктів і овочів для соків та дитячого харчування", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

"Дивно те, що безпідставні дії з боку відповідних силових структур, не зупиняє навіть аргументація і такі факти, що компанія, за даними Держстату, є одним з найбільших платників податків та роботодавців в Україні", - повідомляє компанія.

Також зазначається, що "Вітмарк-Україна" - одна з небагатьох українських компаній, яка змогла в умовах стагнації української економіки залучити відомого і авторитетного іноземного інвестора - американський Фонд "Horizon Capital", визнаного світового експерта в управлінні фондами прямого інвестування.

Це означає, що компанія пройшла і регулярно проходить аудит на предмет відповідності міжнародним і національним вимогам у питаннях дотримання законності та прозорості ведення бізнесу, наголошують в компанії.

"Простіше кажучи, компанія платить абсолютно всі, передбачені українським законодавством, податки, а вся фінансова діяльність "Вітмарк-Україна", включаючи виплату заробітної плати співробітникам, і розрахунки з постачальниками товарів і послуг, партнерами компанії, абсолютно законна і прозора", - йдеться в прес-релізі.

На думку компанії, дані дії йдуть врозріз з політикою і зусиллями уряду щодо чесного і прозорого ведення бізнесу, і залучення таких необхідних інвестицій в економіку України. На даний момент робота головного офісу компанії повністю зупинена.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!