Українські індекси закрилися в мінусі

П'ятниця, 24 червня 2011, 19:25

Згідно з результатами торгів, основні українські індекси продемонстрували падіння.

Індекс ПФТС впав на 1,08% до рівня 892,63 пункту, індекс UX, що розраховується "Українською біржею", опустився на 1,62%, опинившись на рівні 2268,65 пункту.

За словами глави департаменту продажів і трейдингу ІК BG Capital Джейтана Такера, у першій половині дня торги на Українській біржі проходили при відскоку незначно вище за рівень закриття четверга, пише Fundmarket.

Учасники локального ринку відігравали сильне зниження фондових індикаторів напередодні.

Реклама:

Втім, "бикам" не вдалося утримати ранковий оптимізм протягом всієї торговельної сесії.

Чергову хвилю негативу спровокували новини, згідно з якими агентство Moody's поставило на перегляд рекомендації 16-ти італійських банків з можливістю їх зниження.

На закордонних майданчиках переважає змішана динаміка.

Торги на російських біржах сьогодні почалися зі зростання основних індексів, який прискорився у першій половині дня, у той час як у другій половині торгів індикатори призупинили підвищення, навіть не дивлячись на публікацію оптимістичних макроекономічних даних по США.

Акції на Уолл-стріт на початку торгів п'ятниці трохи опустилися, після того як тимчасове зняття акцій італійських банків з торгів у Європі спровокувало нове занепокоєння з приводу європейської боргової кризи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!