Херсон і Миколаїв домовилися про спільний розвиток

Понеділок, 13 червня 2011, 10:52

Власті Херсона і Миколаєва створили спільний комітет з розробки і впровадження Стратегічного плану підвищення конкурентоспроможності та економічного розвитку Херсонсько-Миколаївського економічного субрегіону.

Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу мерії Херсона.

Під час першого засідання комітету, що відбулося в селі Шевченкове Жовтневого району Миколаївської області, сторони підписали протокол про наміри щодо створення Стратегічного плану підвищення конкурентоспроможності та економічного розвитку Херсонсько-Миколаївського економічного субрегіону.

Роботу над документом планується завершити до кінця 2011 року.

Реклама:

Сторони вироблять пропозиції щодо спільного вдосконалення дозвільної системи, оптимізують регуляторне середовище на місцевому рівні, спланують роботу зі спільного залучення інвестицій, визначать правовий режим підготовки земельних ділянок для реалізації інвестпроектів, а також стандарти якості продукції, яка виробляється у межах субрегіону.

До комітету з підготовки Стратегічного плану увійшли представники органів місцевого самоврядування і державних адміністрацій, бізнесмени, науковці й представники громадських організацій.

Економічний субрегіон включає Херсон і Миколаїв, Білозерський, Голопристанський, Цюрупінський райони Херсонської області, а також Миколаївський, Баштанській і Жовтневий райони Миколаївської області.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!