Кращий час, щоб придбати Mazda®

Середа, 24 лютого 2010, 16:08

Час, про який мріяли всі українські прихильники мегабренду  Mazda, нарешті настав! Mazda відкриває сезон УНІКАЛЬНИХ ЦІН по всій Україні! 

Офіційний імпортер і дистриб'ютор Mazda в Україні ДП "АВТО Інтернешнл" оголошує про початок безпрецендентного грандіозного розпродажу складу автомобілів випуску до 2010 року.

З 20 лютого 2010 року*, по всій Україні,  ціни на японську якість і динамічний драйв стають доступнішими. Кардинальні рішення назустріч покупцям - зниження цін  до  -22%!

Відтепер моделі: Mazda CX-9, Mazda CX-7, Mazda6 SW, Mazda5, Mazda BT-50, Mazda3 mps, Mazda3 h, Mazda3 s и Mazda2 за безпрецендентними цінами чекають своїх майбутніх власників в салонах дилерської мережі Mazda в Україні.

Реклама:
 

Придбати автомобіль можна, як за готівковим розрахунком, так і скориставшись унікальною кредитною пропозицією. Піклуючись про наших покупців, Mazda пропонує спеціальну кредитну програму - процентна ставка від 0% в гривні. З гарантованим збереженням данної ставки на весь період дії кредиту, незалежно  від  можливих  валютних курсових  змін  та  інших умов.

Придбавши автомобіль, Mazda, новий власник отримує повний спектр послуг, високоякісне обслуговування,   у тому числі безкоштовну підтримку "Mazda assistance" (допомога в дорозі) протягом двох років з моменту покупки.  

Час знайти крила разом з Mazda! 

Твій стиль! Твій комфорт! Твої крила!

Детальну інформацію можна отримати на сайті www.mazda.ua/ або в будь-якому салоні офіційної ділерської мережі   ДП "АВТО Інтернешнл".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!